Zmarta


Annonselenke
Eks: Eff. rente 15,52 % 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Nøkkelinfo

Effektiv rente: Fra 6,06 %
Lånebeløp:5 000 til 600 000 kr
Løpetid:1–20 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:120 000 kroner

Kontakt

Nettside: https://www.zmarta.no/

Telefonnummer:23 96 70 10

Adresse:  Postboks 1102 Sentrum, 0104 Oslo

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09:00–17:00
Lørdag–søndag: Stengt

Sammenligningstjenester Zmarta er en uavhengig tredjepart som sammenligner ulike tjenester innen privatøkonomi, slik som strøm og ulike typer lån. Zmarta kom til Norge i 1999, under navnet Bolånsservice, og har sitt norske hovedkontor i Oslo. De har også kontorer i Stockholm, Ängelholm i Jönköping Sverige, samt Helsinki i Finland.

Siden oppstarten i 1991 har Zmarta gått under flere navn, og i 2015 ble de lansert som Zmarta i både Norge, Sverige og Finland. De eies i dag av det tyske medieselskapet Bauer Media Group. Selskapet eier også Elskling, Insplanet, Lån för alla, FreedomFinance, FreedomRahoitus og CentumFinans, som sammen med Zmarta utgjør Zmarta Group.

Målet til Zmarta er å hjelpe private og bedrifter med å ta smarte økonomiske valg, både når det gjelder lån og ellers i hverdagen. De tilbyr derfor sammenligning av både forbrukslån, boliglån, billån og bedriftslån, samt strømavtaler.

I tillegg til sammenligning av tjenester, gir Zmarta tips og råd for å bedre kunders privatøkonomi. Dette knytter seg spesielt opp mot lån og ulike lånetyper, men også forbruk og hvordan redusere kostnader til faste utgifter som strøm.

Har du behov for hjelp eller har noen spørsmål, kan du ta kontakt med en kundebehandler på telefon mandag til fredag mellom klokken 9:00 og 17:00, chat eller på e-post. Du kan få hjelp med alt fra søknad om lån til sammenligning og signering av lånetilbud, samt spørsmål knyttet til bytte av strømleverandør.

Lånemuligheter

Zmarta er ikke selv en lånetilbyder, men hjelper med å formidle og sammenligne lånetilbud fra 18 ulike banker. Lån du kan søke om og sammenligne er: lån uten sikkerhet, herunder forbrukslån og billån uten sikkerhet, boliglån og lån til bedrifter.

For privatpersoner

Hos Zmarta kan du søke om lån fra 5 000 til 600 000 kroner uten sikkerhet. Den nominelle renten ligger på 4,9–23,4 %, og den effektive renten på 6,06–37,54 %. Etableringsgebyr og termingebyr tilkommer, og varierer fra tilbyder til tilbyder. Termingebyret varierer fra 0 til 100 kroner, mens etableringsgebyret varierer fra 0 til 1 990 kroner.

Boliglån formidles gjennom et samarbeid med BlueStep Bank, og du kan låne inntil 85 % av boligens verdi, med en maksgrense på 15 millioner kroner. Den nominelle og effektive renten settes etter en individuell vurdering av din personlige økonomi. Etableringsgebyret er en bestemt prosentsats av det totale lånebeløpet.

Skal du søke om boliglån, må du ta kontakt med en lånrådgiver på telefon 69 67 68 70 eller e-post [email protected]. Lånet kan kun brukes til refinansiering eller investering i boligen, og ikke til kjøp av din første bolig.

Lån til bedrifter

For bedrifter kan Zmarta være behjelpelig med å innhente lånetilbud som kan brukes til oppstart av ny bedrift, eller for å hente inn nødvendig kapital. Lånebeløpet er fra 50 000 til 3 millioner kroner, og har en nedbetalingstid på 12 måneder. Nominell rente ligger på 9,48–31,08 % og effektiv rente på 10,07–39,92 %. Etableringsgebyr og termingebyr avhenger av tilbyder.

Refinansiering

Zmarta kan også hjelpe til med refinansiering av eksisterende gjeld, og kan tilby søknad om refinansiering med og uten sikkerhet. For refinansiering uten sikkerhet gjelder de samme rammene som forbrukslån, med en nedbetalingstid på maksimalt 20 år. Ønsker du å refinansiere med sikkerhet i bolig, gjelder derimot rammene for boliglån.

Fastsetting av rente

Den nominelle renten fastsettes etter at bankene har gjort en individuell vurdering av din personlige økonomi. Banken tar en kredittsjekk og innhenter informasjon om din kredittscore, og setter vilkår og betingelser basert på denne informasjonen.

Når det gjelder bedrifter, gjennomfører banken en kredittsjekk av bedriftens økonomi, og fastsetter renten basert på denne.

Strøm

I tillegg til sammenligning og formidling av lån, tilbyr Zmarta sammenligning av strømtilbud. De sammenligner omtrent alle leverandører av strøm i hele landet, og finner den rimeligste strømavtalen her og nå i ditt område.

Finner du en avtale som er bedre enn den du har i dag, kan du enkelt få hjelp til å bytte via Zmarta. Alt skjer automatisk etter at du har registrert byttet, og du må ikke ta kontakt med din strømleverandør for å avslutte avtalen. Skulle eksisterende leverandør komme med et bedre tilbud, kan du benytte deg av angreretten og stoppe flyttingen.

Fordeler

– Samarbeider med flere ulike banker
– Kan formidle lån med og uten sikkerhet
– Tilbyr sammenligning og bytte av strømleverandør
– Gratis og helt uforpliktende å benytte tjenesten
– Gir tips og råd for en bedre og smartere økonomisk hverdag
– Enkel søknad om lån uten sikkerhet
– Lav aldersgrense og krav til årlig inntekt

Ulemper

– Må ha skattet til Norge i minst tre år
– Samarbeider med færre banker enn andre sammenligningstjenester
– Må ta kontakt på telefon for søknad om boliglån

Krav for å søke


Annonselenke