Zensum


Annonselenke
Eks: Effektiv rente 7,23%, 150.000 o/5 år. Kostnad: 28.200. Totalt: 178.200.

Nøkkelinfo

Effektiv rente: Fra 5,38 %

Lånebeløp:20 000–600 000kr.
Løpetid:1–15 år
Krav alder:25 år
Krav inntekt:200 000

Kontakt

Nettside: https://www.zensum.no/

Telefonnummer: 23 96 52 00

Adresse:  Arbins gate 2, Oslo

Åpningstider:

Mandag–torsdag: 09:00–19:00
Fredag: 09:00–17:00
Lørdag og søndag: Stengt

Låneagenten Zensum ble etablert i Sverige i 2013, og jobber målrettet med å finne de rette lånene med gode betingelser for forbrukeren. Fokuset ligger på god service og ansvarlig utlån, og i løpet av de første årene har de hjulpet flere tusen personer med å finne det rette lånet for deres privatøkonomi.

Zensum AS er selskapets norske filial, og ble etablert i 2017. Kontoret til den norske filialen ligger i Oslo, mens hovedkontoret ligger i Stockholm. Selskapet har tillatelse til å drive som lånemegler i Norge, og innhenter og sammenligner lånetilbud fra flere ulike aktører på markedet. Målet er å hjelpe forbrukeren med å finne det beste og rimeligste lånetilbudet tilpasset deres økonomi.

Hos Zensum kan du søke sende søknad om forbrukslån, boliglån og refinansiering med eller uten sikkerhet. Søknadsprosessen er enkel, og du trenger kun forholde deg til én enkelt søknad. Videreformidlingen tar Zensum seg av, og de er behjelpelige med sammenligning av lånetilbudene når alle har kommet inn.

Noen av Zensums samarbeidspartnere er Bank Norwegian, Santander, Nordea, Bluestep Bank, TFBank, Komplett Bank og re:member. Siden de samarbeider med både tradisjonelle sparebanker og forbruksbanker, kan de innhente lånetilbud som er tilpasset din situasjon og ditt behov. Samarbeidet med Bluestep Bank lar dem også formidle lån til personer med betalingsanmerkninger eller økonomiske vanskeligheter. Dette gjelder imidlertid kun om de kan stille med sikkerhet i eiendom eller bolig.

Skulle du ha noen spørsmål knyttet til enten søknaden om lån eller lånetilbudene, kan du ta kontakt med en kundebehandler på telefon. Kundesenteret har åpent mellom klokken 9:00 og 19:00 mandag til torsdag, og mellom 9:00 og 17:00 på fredag. Har du noen spørsmål utenfor åpningstider kan du sende disse på e-post.

Lånemuligheter

Som finansagent formidler Zensum flere ulike typer lån, som forbrukslån, refinansieringslån og lån med sikkerhet i bolig. Du søker om ønsket lån gjennom deres elektroniske søknad, og de innhenter lånetilbudet for deg. Når du benytter deg av en finansagent, innhentes lånetilbud fra alle samarbeidspartnere. Du vil dermed oppleve å få tilbud om ulike renter fra de ulike aktørene. Det er banken du inngår en låneavtale med, og ikke Zensum, som avgjør hvilken rente de kan tilby.

Å benytte seg av Zensums tjenester er helt gratis og uforpliktende. Hvis du ikke får et lånetilbud som passer deg, kan du takke nei.

Lån uten sikkerhet

Hos Zensum kan du søke om to typer lån uten sikkerhet: forbrukslån og refinansieringslån. Begge lånene har en låneramme på 20 000 til 600 000 kroner. Vær likevel oppmerksom på at lånebeløpet ikke kan overstige beløpet som skal refinansieres dersom du ønsker å refinansiere.

Den nominelle renten varierer fra 5 % til 25 %, og den effektive renten fra 5,38 %. Når du inngår en ny låneavtale, må det betales et etableringsgebyr fastsatt av banken. Siden Zensum samarbeider med flere banker, vil denne variere fra 0 til 1 990 kroner. Termingebyret varierer fra 0 til 100 kroner.

Lån med sikkerhet

Boliglån, refinansiering av boliglån, refinansiering med sikkerhet og omstartslån er alle tilbud i kategorien lån med sikkerhet.

Lån med sikkerhet, uavhengig av formål, har en låneramme på 100 000 til 25 millioner kroner, men er begrenset til 85 % av boligens markedsverdi. Etableringsgebyret er på 1 %–4 % av lånebeløpet, med en minstesum på 1 000 kroner. Det påløper termingebyr som fastsettes av banken du inngår en låneavtale med.

Trygghetsforsikring

Zensum Sikker er en egen trygghetsavtale du kan inngå med Zensum når du inngår en låneavtale gjennom dem. Trygghetsforsikringen går ut på å sikre deg om du skulle bli ufrivillig arbeidsledig, permittert eller sykemeldt over en lenger periode. I slike tilfeller vil forsikringen dekke dine månedlige avdrag på lånet i inntil 12 måneder.

Du velger selv hvor mye du ønsker å forsikre, med et maksimalt beløp på 10 000 kroner per måned. For å kvalifisere til denne forsikringen må du være mellom 18 og 65 år, ha din arbeidsplass og bostedsadresse i Norge, samt være medlem av folketrygden. I tillegg må du ha jobbet fulltid de siste 12 månedene, hvor seks av disse må ha vært hos samme arbeidsgiver. Du må også jobbe minst 16 timer i uka.

Fordeler

– Samarbeider med flere ulike tilbydere
– Kan tilby forbrukslån og lån med sikkerhet
– Behjelpelig gjennom hele prosessen
– Gratis og helt uforpliktende å benytte seg av
– Tilbyr låneforsikring til kundene

Ulemper

– Høye krav til årlig inntekt og alder
– Inntekt må komme fra fast arbeid, pensjon eller uføretrygd

Krav for å søke

  • Må være minst 25 år gammel
  • Ha hatt folkeregistrert adresse i Norge i minst ett år
  • Skattepliktig årlig inntekt på minimum 200 000 kroner
  • Inntekt må komme fra arbeid, uføretrygd eller pensjon
  • Ingen inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Samlet gjeld kan ikke være overstige fem ganger årlig inntekt

Annonselenke