Sambla


Annonselenke
Eks: Eff. rente 12,00 % 150 000 kr o/5 år, kostnad 50 200 kr, totalt 200 200 kr.

Nøkkelinfo

Effektiv rente: 6,82 %
Lånebeløp: 5 000 - 600 000
Løpetid:1 - 15 år
Krav alder:18 år
Krav inntekt:120 000 kroner

Kontakt

Nettside: https://www.sambla.no

Telefonnummer: 33 22 29 70

Adresse:  Arbins gate 2, 0253 Oslo

Åpningstider:

Mandag, tirsdag og torsdag: 09:00 – 20.30
Onsdag: 13:00 – 20:30
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Låneformidleren Sambla ble etablert i Stockholm tilbake i 2014, og er en ledende aktør innenfor sammenlign av lån og finansielle tjenester. De driftes av Sambla Group, som også står bak banken Advisa, og har hovedkontor i Stockholm, og kontorer i Oslo og på Lund.

Sambla sammenligner lånetilbud fra de ulike banker de samarbeider med for å sikre at du som lånekunde finner det beste tilbudet for deg og din økonomi. De samarbeider med over 20 ulike aktører, som gir deg et bredt utvalg av lånetilbud.

Aktører Sambla samarbeider med er blant annet KomplettBank, Bank Norwegian, Ikano Bank, TFBank, Nordea, Avida og Bluestep.

Når du søker om lån gjennom Sambla, binder du deg ikke til noen av tilbudene du innhenter. Alle tilbud er fullstendig uforpliktende og det er gratis for deg som låntaker å benytte deg av Sambla som sammenligningstjeneste.

Selskapet består av over 140 medarbeidere som står tilgjengelig for å bistå deg alle hverdager. Dersom det skulle være behov for det, vil de kunne hjelpe deg med å sammenligne lånetilbudene og finne det tilbudet som vil passe deg og din økonomi best. Du kan enten velge om du vil ringe eller sende en e-post for hjelp og støtte underveis i låneprosessen.

Sikkerhet hos Sambla er viktig, derfor har de et eget system som sikrer kundene sine sikkerhet fra søknadens begynnelse til låneavtalen er signert. Sambla er i tillegg underlagt den svenske Finansinspektionens tilsyn, noe som stiller høye krav til medarbeiderne både hva gjelder rådgivning og utdanning.

Lånemuligheter

Sambla samarbeider med flere ulike banker, og kan dermed tilby ulike låneprodukter som har ulike lånerammer og betingelser. Rentene settes etter en individuell vurdering av personlig økonomi, og kan derfor ikke fastsettes før etter at søknaden er innvilget.

Forbrukslån

Forbrukslånet har en låneramme på 5 000 til 600 00 kroner. Den effektive renten varier fra 6,82 % til 48,76 %. I tillegg til rentene må det betales et etableringsgebyr når du inngår låneavtalen. Dette bestemmes av banken, og varierer fra 0 til 1 990 kroner. Det påløper også månedlige termingebyr på 0 til 100 kroner, avhengig av hvilken bank du inngår avtale med.

Refinansiering

Gjennom Sambla kan du søke om refinansiering med og uten sikkerhet. Når du refinansierer uten sikkerhet er det i praksis et forbrukslån du tar opp. Lånerammen på denne type refinansieringslån er opptil 600 000 kroner, med en nedbetalingstid på maksimalt 15 år. Renter og gebyrer ligger på samme nivå som forbrukslån.

Hvis du refinansierer med sikkerhet stiller du en bolig eller annen eiendom som sikkerhet for lånet. Samba kaller dette for omstartslån, og det har en låneramme på 85 % av boligens markedsverdi. Etableringsgebyret er en prosentandel av lånebeløpet, og det må betales et tinglysningsgebyr og termingebyr. Dette lånetilbudet driftes i samarbeid med Bluestep, og det stilles andre krav til deg som låntaker enn ved lån uten sikkerhet.

Andre lånetyper

I tillegg til forbrukslån og lån til refinansiering kan Sambla tilby formidling av lån til bil, bobil, MC og båt. Disse lånene har en låneramme på inntil 600 000 kroner, og effektiv rente fra 6,82 %. Etableringsgebyr og termingebyr påløper, og fastsettes av banken du inngår avtale med.

Andre lånetyper:

 • Kredittlån
 • Blancolån
 • Bedriftslån
 • Seniorlån
 • SMS-lån

Fordeler

– Innhenter tilbud fra flere banker samtidig
– Lave krav knyttet til inntekt og alder
– Raskere søknadsprosess
– Det er gratis og helt uforpliktende
– Kundeservice som bistår deg gjennom hele prosessen
– Lang åpningstid flere dager i uken
– Oversiktlig sammenligningstjeneste
– Behjelpelig med refinansiering selv ved betalingsanmerkninger

Ulemper

– Kan ikke svare på hvorfor en søknad blir avslått

Krav for å søke

 • Må være minst 18 år gammel
 • Du må ha en årlig inntekt på minimum 120 000 kroner
 • Dersom du er registrert med en betalingsanmerkning må du søke sammen med en medlåntaker eller stille sikkerhet for lånebeløpet
 • Du må ha vært bosatt i Norge det siste året eller ha norsk statsborgerskap
 • Din totale gjeldsgrad kan ikke overstige fem ganger årlig inntekt
 • Må stille med sikkerhet ved omstartslån

Annonselenke