Morrow Bank Forbrukslån


Annonselenke
kr 65 000 over 5 år, nominell rente 14,3 % / effektiv rente 16,9 %. Etableringsgebyr kr 640, totalt: kr 94 333

Effektiv rente:9,15%
Beløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Aldersgrense:20 år
Krav inntekt:-

Morrow Bank ble stiftet i 2014 og tilbyr et variert antall finansielle tjenester. Det inkluderer blant annet forbrukslån, refinansiering, kredittkort og sparekonto. Blant bankens aksjonærer sitter Morrow Bank Group AS på den største eierposten. Banken er nettbasert og fokuserer på det norske privatmarkedet. Morrow Bank er muligens mest kjent for sitt tilbud av forbrukslån og et kredittkort tilknyttet den elektroniske nettbutikken Morrow Bank.no.

Litt om lånet

Med et forbrukslån fra Morrow Bank kan du oppfylle de fleste økonomiske formål. Produktet kalles Fleksibelt Lån og lar deg låne mellom 10 000 og 500 000 kroner med muligheten til å stifte betalingsforsikring. Forsikringen beskytter deg mot uførhet, tap av arbeid og permittering. Du kan i tillegg søke om betalingsutsettelse ved behov, gitt at du oppfyller vilkårene i avtalen.

Gebyrer og kostnader ligger på linje (om ikke litt lavere) enn det du kan forvente å betale andre steder. Det fleksible etableringsgebyret gjør at rentenivået holder seg innenfor et akseptabelt nivå. Nominelle renter begynner fra 7,90 prosent og termingebyret er satt til 35 kroner. Lånets endelige rentenivå fastsettes etter en individuell kredittvurdering.

Fordeler og ulemper med lånet

Muligheten til å låne alt fra 10 000 til 500 000 kroner gjør lånet til et av markedets mest fleksible tilbud. Andre fordeler inkluderer tilbudet om betalingsforsikring og muligheten til å søke om betalingsutsettelse. Alderskravet på 20 år er også noe lavere enn hva de fleste andre banker krever.

En annen fordel med Fleksibelt Lån er det at pengene ikke må benyttes umiddelbart. Står pengene urørt betaler du heller ikke renter. Forbrukslånet kan derfor løst sammenlignes med en kontokreditt.

Den eneste ulempen er den maksimale størrelsen på etableringsgebyret (1 950 kroner). Summen ligger en god del høyere enn hva man kan forvente å betale for sammenlignbare forbrukslån.

Gebyrer og kostnader

Forbrukslånet leveres med nominelle renter fra 7,9 til 19,9 prosent. Det effektive rentenivået påvirkes av lånets størrelse og resultatet av kredittvurderingen. Termingebyret utgjør 35 kroner og det er gratis å motta eFaktura. Velger du å motta papirfaktura vil du måtte betale 35 kroner per termin. Etableringsgebyret strekker seg fra 490 til 1 950 kroner og samsvarer med størrelsen på lånet.

I bytte mot 0,25 prosent av utestående saldo kan du stifte betalingsforsikring for lånet. Ønsker du å endre vilkår i gjeldsbrevet følger det et gebyr på 450 kroner.

Vilkår for å søke

  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger eller inkasso.
  • Du må være fast bosatt i Norge.
  • Morrow Bank stiller ingen minimumskrav til inntekt.

Oppsummering

Fleksibelt Lån fra Morrow Bank er blant markedets mest fleksible forbrukslån. Du kan låne alt fra 10 000 til 500 000 kroner med 1-15 års nedbetaling. Stift betalingsforsikring og søk om betalingsutsettelse ved behov. Dra nytte av en brukervennlig nettbank som gjør det enkelt å betale regninger, samt holde oversikt over lånets utestående saldo.