Lendo Forbrukslån

Gå til søknad
Annonselenke
7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.

Effektiv rente:7,60%
Beløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Aldersgrense:20 år
Krav inntekt:120 000

Lendo er en finansagent som spesialiserer seg på videreformidling av forbrukslån, refinansiering og boliglån. De er et heleid datterselskap av Schibsted Media som også er kjent for sitt eierskap i VG, Aftenposten og Finn.no. Lendo er muligens landets største låneagent målt i ren omsetning.

Litt om lånet

Lendo samarbeider med 14 banker og finansselskap som tilbyr forbrukslån. Du kan få innvilget alt fra 10 000 til 500 000 kroner med maks 15 års nedbetaling. Forbrukslånet leveres med effektive renter fra 7,6 til 37,3 prosent.

Gebyrer og øvrige omkostninger vil variere i henhold til hvilken bank som aksepterer søknaden, samt din personlige kredittverdighet. Å søke om lån via Lendo er forøvrig både gratis og uforpliktende.

Fordeler og ulemper med lånet

Det høye antallet samarbeidspartnere gir søknaden din en bred eksponering blant landets kredittytere. Det blir omtrent som å legge ut lånet på anbud hvor bankene konkurrerer om ditt kundeforhold. Med inntil 15 års nedbetaling og 500 000 kroner i beløpsstørrelse er det ingenting å utsette når det gjelder fleksibilitet.

Muligheten til å oppnå effektive renter til godt under 10 prosent er derfor verdt å legge merke til. Du sparer forøvrig både tid og energi ved å benytte Lendo sin tjeneste. Alternativet er å sende inn flere individuelle søknader på egenhånd til hver långiver.

En ulempe med å velge Lendo er at de mangler en del kjente navn på listen over samarbeidspartnere. Profilerte banker som Bank Norwegian, Komplett Bank og yA Bank er for øyeblikket fraværende.

Gebyrer og kostnader

Forbrukslån via Lendo tilbys med nominelle renter fra 6,99 prosent. Det effektive rentenivået begynner fra 7,6 og strekker seg opp til 37,3 prosent. Endelig rentenivå vil i stor grad avhenge av kredittverdigheten din, samt hvilken långiver som velger å gi deg en sjanse.

Ettersom Lendo er en finansagent har de ingen faste etableringsgebyr og termingebyr. Størrelsen på gebyrene vil avhenge av vilkårene hos hver individuelle långiver og nedbetalingstiden.

Vilkår og betingelser for å søke

  • Du må ha fylt minst 20 år.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso.
  • Du må ha en liknet inntekt som overstiger 120 000 kroner.
  • Du må ha vært registrert som bosatt i landet i minst 3 år.

Oppsummering

Lendo er en finansagent som tilbyr forbrukslån i samarbeid med 14 banker og finansselskap. Det gir deg bred eksponering i markedet og muligheten til å spare mye penger i form av reduserte rentekostnader. Lendo passer ypperlig til refinansiering av eksisterende gjeld og kan skilte med effektive renter helt ned mot 7,6 prosent.