Kredittlånet


Annonselenke
Eks: Eff. rente 14,9%, kr 65.000, o/5 år. Kostnad kr 28.730, Totalt kr 93.730

Nøkkelinfo

Effektiv rente: Fra 5,01 %
Lånebeløp:35 000–600 000 krone
Løpetid:1–15 år
Krav alder:24 år
Krav inntekt:250 000 kroner

Kontakt

Nettside: https://kredittlanet.no/

Telefonnummer: 99 72 80 37

Adresse:  Brugata 6, 5200 Os

Åpningstider:

Mandag til torsdag: 09:00–16:00
Fredag: 09:00–16:00
Lørdag og søndag: Stengt

Låneformidleren Kredittlånet er en del av Digitalfinans sine tjenester. Tjenesten er ment å hjelpe forbrukeren med å finne det rimeligste og beste forbrukslånet tilpasset personlig økonomi. Digitalfinans ble opprettet i 2016, og i tillegg til Kredittlånet står de også bak nettsiden Nord Finans. Kredittlånet og Nord Finans er så og si identiske tjenester, og du kan benytte deg av dem begge når du skal søke om lån uten sikkerhet.

Hovedkontoret til Kredittlånet og Digitalfinans ligger i Os.

Hos Kredittlånet kan du kun søke om lån uten sikkerhet til refinansiering og nedbetaling av eksisterende kreditt, eller du kan ta opp et nytt forbrukslån. Det er helt opp til deg som låntaker å avgjøre, og er ikke noe långivere tar med i sin vurdering av lånesøknaden. Én av fordelene med forbrukslån er at lånet ikke har noen bestemte rammer når det gjelder bruksområde.

Når du søker om lån gjennom Kredittlånet, blir søknaden formidlet til flere ulike aktører. Søknaden vurderes etter långivers interne kriterier, som vil si at du kan oppleve å få innvilget søknaden hos noen, og avslag hos andre. Når alle långivere har svart på søknaden om lån, kan du sammenligne tilbudene for å finne det beste og billigste alternativet for deg.

Skulle du ha noen spørsmål underveis eller ønske hjelp med sammenlign av lånetilbud, kan du ta kontakt med en kunderådgiver. Kundesenteret er tilgjengelig på telefon mandag til fredag mellom klokken 09:00 og 16:00. Utenfor åpningstiden kan du ta kontakt på e-post, og får svar i løpet av neste arbeidsdag.

Lånemuligheter

Gjennom Kredittlånet kan du søke om et forbrukslån mellom 35 000 og 600 000 kroner. Lånet har en nedbetalingstid på ett til fem år, men du kan bruke inntil 15 år om lånet brukes til refinansiering. Lånerammen er den samme uansett hva formålet er. Om du søker om refinansiering kan imidlertid ikke lånebeløpet overstige gjelden som skal refinansieres.

Den nominelle renten varierer fra 4,90 % til 21,95 %, og den effektive renten fra 5,01 % til 25,00 %. Hva du faktisk får i rente vil derimot variere, da denne avgjøres etter en individuell vurdering av kundens personlige økonomi. Du vil med andre ord ikke vite nøyaktig rente før banken har gitt et lånetilbud.

Når du tar opp et nytt lån, enten det skal brukes til refinansiering eller ikke, kreves det et etableringsgebyr. Dette gebyret ligger på 950 kroner, og kommer i tillegg til et månedlig termingebyr på 49 kroner.

Priseksempel: 65 000 kroner over fem år, nominell rente 13,49 % og effektiv rente 14,90 %. Månedlig betaling 1 562 kroner. Totalbeløp 93 730 kroner.

Å benytte seg av Kredittlånets tjenester for å innhente og sammenligne lånetilbud har ingen kostnader, og er helt uforpliktende. Får du ingen lånetilbud som er av interesse, er du ikke nødt til å takke ja.

Søknaden sendes digitalt, og det gjennomføres en automatisk kredittsjekk når du søker om lån. For å kunne søke og signere må du derfor ha Bank-ID tilgjengelig. Behandlingen av søknaden skjer også elektronisk, og det er ingen kundemedarbeidere hos Kredittlånet som behandler søknaden manuelt. Får du avslag vil du derfor ikke få svar på hvorfor, og kan heller ikke sende inn en klage på dette.

Fordeler

– Sammenligner flere lånetilbud
– Samarbeider med flere ulike tilbydere av lån
– Har en høyere låneramme
– Lånet kan brukes til refinansiering
– Ingen kostnader knyttet til bruk av tjenesten
– Uforpliktende
– Tilbyr lav nominell og effektiv rente
– Rask og enkel søknadsprosess

Ulemper

– Høy aldersgrense
– Ikke tilgjengelig på telefon i helgene
– Tilbyr ikke lån med betalingsanmerkning eller inkasso
– Høyt etableringsgebyr og termingebyr
– Ingen tilbud om låneforsikring
– Kan ikke søke om avdragsfrihet
– Ikke oppgitt hvilke banker de samarbeider med

Krav for å søke

  • Må være mellom 24 og 70 år på søknadstidspunktet
  • Fast årlig inntekt på minst 220 000 kroner
  • Inntekt må komme fra jobb, pensjon eller uføretrygd
  • Må ha Bank-ID for digital legitimering og signering av låneavtale
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassogjeld
  • Må enten ha norsk statsborgerskap eller ha skattet til Norge i tre år

Annonselenke