Bluestep


Annonselenke
Eks:

Nøkkelinfo

Effektiv rente:6,58 %
Lånebeløp:750 000–15 000 000
Løpetid:Ikke oppgitt
Krav alder:18 år
Krav inntekt:Ikke oppgitt

Kontakt

Nettside: https://www.bluestep.no/

Telefonnummer:21 30 52 00

Adresse: Skippergata 31, 0154 Oslo

Åpningstider:

Mandag–torsdag: 09:00–18:00

Fredag: 09:00–16:00

Lørdag og søndag: Stengt

Eksisterende låneengasjement:

Mandag –fredag: 09:00–16:00

Lørdag og søndag: Stengt

Banken ble etablert i Stockholm, Sverige i 2005, og åpnet sine kontorer i Oslo i 2010. De fokuserer på lånetilbud for privatpersoner, og tilbyr blant annet boliglån, mellomfinansiering og omstartslån med sikkerhet i bolig.

Bluestep Bank skiller seg fra tradisjonelle banker som tilbyr boliglån på flere måter. De har blant annet spesialisert seg på å tilby lån til personer som ikke får boliglån i tradisjonell bank. Dette kan være på grunn av årlig inntekt, betalingsanmerkninger eller andre faktorer som gjør at andre banker gir avslag.

Omstartslån med sikkerhet er ett av produktene som Bluestep Bank har stor oppslutning om. Med dette lånet kan kunder som har fått betalingsanmerkninger eller sitter i en økonomisk vanskelig situasjon få hjelp til refinansiering, og en mer romslig økonomi.

Bluestep Bank har også flere gode økonomitips som kan hjelpe i hverdagen. Dette er artikler som gir råd og veiledning på lån og lånerente, hvordan du kan få økonomisk kontroll med et budsjett, og flere tips til sparing.

Har du behov for hjelp eller har spørsmål vedrørende lån eller sparing, kan du ta kontakt med en kundemedarbeider over telefon, eller besøke filialen i Oslo. Telefonen er åpen fra 09:00 til 18:00 mandag til torsdag, og 09:00 til 16:00 på fredager.

Lånemuligheter

Bluestep Bank tilbyr boliglån, omstartslån og mellomfinansiering. Eksisterende lånekunder kan søke om tilleggslån.

Boliglån

Boliglånet fra Bluestep Bank har en låneramme på 85 % av boligens verdi, inntil 15 millioner kroner. Det minste beløpet du kan søke om er 750 000 kroner, og boligens verdi må være på minst 750 000 kroner.

Den nominelle renten ligger mellom 5,77 % og 9,95 %, og den effektive renten fra 6 %. Hvilken rente du får tilbud om vil du ikke vite før banken har vurdert lånesøknaden din, da renten fastsettes etter en individuell vurdering av søkers personlige økonomi.

Gebyrene på boliglån er etableringsgebyr og termingebyr. Etableringsgebyret er 1 % til 4 % av lånebeløpet, minst 7 500 kroner, og termingebyret er 25 kroner.

Omstartslån

Bluestep Banks omstartslån har en låneramme på 250 000 til 8,5 millioner kroner, og boligen må ha en verdi mellom 1 million til 10 millioner kroner. Du kan ikke låne mer enn 85 % av boligens verdi. Stiller du med sikkerhet i fritidsboligen, kan ikke lånebeløpet overstige 75 % av markedsverdien.

Den nominelle renten ligger mellom 5,85 % og 10,35 %. Etableringsgebyr er 1 til 4 % av lånebeløpet, minst 250 000 kroner, og termingebyret er 25 kroner.

Som en ekstra bonus for kunder som betaler i tide, og som har et førsteprioritetslån, vil renten reduseres med 1 % etter to år fra utbetalingsdato, og ligge på 1 % til etter tre år.

Mellomfinansiering

Bluestep Bank tilbyr mellomfinansiering til kunder som skal kjøpe en ny bolig, men enda ikke har solgt den forrige. Mellomfinansieringen gir deg de nødvendige midlene som mangler mellom verdien på nåværende bolig og boligen du ønsker å kjøpe. Det er ingen bestemt låneramme knyttet til lånet, og renter og gebyrer ligger på samme nivå som omstartslån.

Tilleggslån

Som eksisterende lånekunde kan du søke om inntil 100 000 kroner i tilleggslån, med sikkerhet i boligen. Du må ha vært kunde i minst seks måneder for å kvalifisere. Renten på dette lånet følger renten på boliglånet, og det betales ikke ekstra etableringsgebyr eller termingebyr.

Sparekonto

Ønsker du å komme i gang med sparingen, kan Bluestep Bank også være behjelpelig. De tilbyr fleksible løsninger med en egen konto i deres bank, og muligheten til å velge mellom flytende og fast rente på innskuddene.

Sparekonto med flytende renter kommer i to varianter, Pluss og Flex. Pluss har en innskuddsrente på 0,80 %, og Flex 3,05 % for beløp over 50 000 kroner, og 0,80 % for mindre beløp.

Sparekonto med fastrente har bindingstid av ulik lengde, og tilbyr markedets beste innskuddsrente på 4,01 % årlig første og andre år. Denne kontoen har en innskuddssperre på 10 dager etter at kontoen ble opprettet, og pengene må stå på konto gjennom hele bindingstiden.

Fordeler

– Tilbyr boliglån selv uten fast ansettelse
– Gjør en grundig individuell vurdering av hver enkelt søker
– Tilbyr sparing med gunstige vilkår
– Muligheter for omstartslån selv med betalingsanmerkning
– Bonusløfte med reduksjon av rente for punktlig innbetaling av avdrag
– Bidrar og hjelper til med å oppnå en stabil økonomi

Ulemper

– Høyere rente sammenlignet med tradisjonelle banker

Krav for å søke

Boliglån
  • Boligens markedsverdi må være minst 750 000 kroner
  • Må stille med 15 % egenkapital
Omstartslån
  • Må være minst 18 år gammel
  • Kunne stille med sikkerhet i bolig
  • Vise til fast inntekt
  • Samlet gjeld kan ikke overstige fem ganger årlig inntekt

Annonselenke