Bank Norwegian Forbrukslån


Annonselenke
Eks: Effektiv rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 39,68%

Nøkkelinfo

Effektiv rente:9,49%
Beløp:5 000 - 600 000
Løpetid:15 år
Aldersgrense:23 år
Krav inntekt:150 000

Kontakt

Nettside: https://www.banknorwegian.no/

Telefonnummer: 23 36 16 99

Adresse: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu

Åpningstider:

Mandag–fredag: 10:00–16:00

Lørdag–søndag: Stengt

Selskapet Bank Norwegian ble etablert i 2007, først som en støtte til Norwegian og deres Rewards-program, og senere som en frittstående bank. De ble tidligere driftet av Norwegian Finans Holding, men Nordax Bank ble eneeier i 2021, som vil si at Bank Norwegian i dag er en filial under deres konsern.

Hos Bank Norwegian kan privatpersoner søke om forbrukslån og kredittkort, eller åpne en sparekonto. Du kan også ta opp lån til bestemte formål, som for eksempel el-sykkel og el-sparkesykkel. I tillegg tilbyr de flere ulike forsikringer som kan være praktisk å ha i hverdagen, som for eksempel betalingsforsikring og tannhelseforsikring. Med kredittkortet får du inkludert både reiseforsikring og dagligvareforsikring.

Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo, og tjenestene er tilgjengelige også i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Spania.

Siden banken er heldigital, er det ingen filial du kan besøke. Likevel er kundesenteret tilgjengelig på telefon alle hverdager mellom klokken 10:00 og 16:00.

Lånemuligheter

Bank Norwegian tilbyr flere ulike lån uten sikkerhet, slik som forbrukslån, refinansieringslån og kredittkort, samt rammelån. De ulike låneproduktene har forskjellig låneramme og nedbetalingstid.

Renten på lånene fastsettes etter bankens vurdering av låntakers økonomi, og er ikke garantert før lånetilbudet er mottatt. Kredittkort har på sin side en fast rente for alle låntakere.

Rammelån

Rammelånet fra Bank Norwegian minner om et kredittkort, men har en høyere låneramme enn kortene. Den tilgjengelige lånerammen er opptil 200 000 kroner, og lånet har en fleksibel nedbetalingstid på inntil fem år. Det stilles ingen krav om sikkerhet, så du må ikke eie bolig for å kunne søke om et rammelån.

Den nominelle renten varierer fra 10,99 % til 15,99 %, og den effektive renten er noe høyere. Rentene blir kun beregnet på utestående beløp, så du betaler kun renter på det du faktisk har brukt. Det er ingen etableringsgebyr eller termingebyr knyttet til lånet, og overføring fra kreditt til brukskonto skjer gebyrfritt.

Forbrukslån og refinansieringslån

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån med en låneramme på 5 000 til 600 000 kroner. Pengene kan brukes etter eget ønske, inkludert refinansiering av andre lån uten sikkerhet, som kreditt og smålån. Det har en fleksibel nedbetalingstid på mellom ett og fem for lån uten sikkerhet, og inntil 15 år hvis lånet brukes til refinansiering.

Renten på lånet settes etter en vurdering av personlig økonomi, og vil variere fra låntaker til låntaker. Nominell rente varierer fra 7,99 % til 20,99 %, og effektiv rente fra 8,38 % og 38,86 %. Lånet har ingen etableringsgebyr, og termingebyret ligger på 30 kroner.

Kredittkort

Kredittkortet fra Bank Norwegian har en kredittramme på inntil 100 000 kroner, og en effektiv rente på 23,1 %. De første 45 dagene etter bruk er rentefri, som betyr at hvis lånt kreditt betales tilbake innen 45 dager vil du ikke bli belastet noen renter. Når du bruker kredittkortet, vil du tjene Norwegian Rewards-poeng som kan benyttes ved kjøp av flybilletter.

Grønt lån

Lånetilbudet grønt lån er et lån som kan brukes til kjøp av el-bil, el-sykkel og el-sparkesykkel. Lånet har en ramme på 350 000 kroner, og nominell rente fra 5,99 %. Dette er øremerket til grønne transportmidler, og du må oppgi hvilket produkt du skal kjøpe når du søker.

Det er ingen årsgebyr knyttet til lånet, og etableringsgebyret ligger på 950 kroner.

Sparekonto

Bank Norwegian tilbyr en trygg sparekonto med en innskuddsrente på 2,50 % fra første krone. Det koster ingenting å opprette konto, den har ingen grenser for uttak og det er gratis å overføre penger mellom sparekonto og brukskonto.

Bank Norwegian er medlem av Sikringsfondet, som vil si at dine sparepenger er dekket av en innskuddsgaranti som gjelder for alle norske banker.

Forsikring

For å kunne kjøpe forsikringer i Bank Norwegian, må du ha et Bank Norwegian-kort. Reiseforsikring og dagligvareforskring er inkludert i dette, og krever ingen ekstra kostnader. I tillegg til inkluderte forsikringer, kan du kjøpe helårs reiseforsikring, tannhelseforsikring, betalingsforsikring, forsikring mot ID-tyveri og egenandelsforsikring for leiebil. De ulike forsikringene har ulike kostnader knyttet til dem.

  • Helårs reiseforsikring: 1 800 kroner per år
  • Tannhelseforsikring: 169 kr per måned
  • Egenandelsforsikring: 349 kr per måned
  • Betalingsforsikring: 0,72 % av utestående saldo
  • ID-tyveriforsikring: 149 kr per måned

Fordeler

– Gode lånerammer på alle produktene
– Lav aldersgrense på lån uten sikkerhet
– Tilbyr rammelån uten sikkerhet
– Mulighet for å kjøpe ekstra forsikringer tilknyttet Bank Norwegian-kortet
– Det stilles ingen minstekrav til årlig inntekt
– Ingen etableringsgebyrer, og flere låneprodukter uten termingebyr
– Gebyrfritt kredittkort med reiseforsikring og bonusordninger

Ulemper

– Ikke mulig å søke avdragsfrihet på lånet
– Betalingsforsikringen dekker ikke lån, kun kredittkort

Krav for å søke

  • Må være minst 20 år
  • Kunne dokumentere fast inntekt
  • Må være norsk statsborger
  • Ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker

Annonselenke